Unmanageable life

Take your break and have your coffee
Nothing to discussed, but I want take time to breathe.
I'm is sooooo kalut this week sebab fyp. but ye la salah sendiri jangan nak salahkan benda lain. One thing I have learn is...cool je~ 

Masa last minit nak print report, masa tu la Allah uji. tiba-tiba printer trouble, tiba-tiba maintainance datang cek letrik, tiba-tiba printer blh print semua words tapi tak dapat print file pdf. Report should be handed before 11.30 tapi kami tiga ketul ni, jam 12 baru siap print report. "la yukallifullahu nafsan illa wus'aha...."....In that situation bersangka baik saja pada Allah...

Member sorang ni pun cakap "kita kaan baik....". Lepastu, aku ketawa bila dapat point apa yang dia nak cuba sampaikan. hahaha
Memanglah Allah akan uji orang yang baik tapi dalam kes ni kita tak la baik sangat sebab tangguh kerja...xD
Tapi. alhamdulilah, report kami diterima dengan baik oleh encik fkal, lecture pun tak ada kat situ so, tak ada masalah. Allah akan permudahkan.

Finally, lepas habis hantar report, kami bertiga pun keluar ke bandar like other girls will do when they are stress is, shopping...hahaha

Kalau fyp ni da buat masa cuti haritu memang tak ada hal. Cuma the reason kenapa last minit baru buat, adalah disebabkan faktor infomasi yang kurang jelas, end up kerja sebulan dapat disiapkan dalam masa seminggu. Thats why stress melanda-landa. Orang semua balik rumah qada' tidur tapi tidak kami xD

Dua malam tak tidur sebab fyp, just take a nap. Nak tahan mengantuk tu dia punya sakit jangan cakap. Nap kejap2 dalam 2 jam, masa tu ingat mati je. hahaha but I dont want to die because of fyp. Menyesal tak terkata jadinya.

So now, everything was done and just wait for the day of presentation. wish me luck.
Sekarang seriously kena manage balik hidup yang makin tak teratur ni. assignment yang berlambak lagi. -_-

Kena buat preparation untuk presentation ahad ni. Tapi ekceli tak rasa nebes lagi sebab rasa cool buat fyp haritu masih tertinggal. Kali ni jangan stress sangat. Love what you do, do what you love....I'm trying to love my fyp then, pass it well...
"Excited nak bentang bisnes yang menjadi impian dan angan-angan selama ni. Bentang dengan sungguh-sungguh...pertahankan minat kita dengan kesenian.!!" - me talk to me...kbai
Ingatlah, tidak dikatakan beriman seseorang itu selagi dia tidak diuji

Contact Form