sedikit ucapan *keyboard rosak...

\\Assalammualaikum//

Apa habaq semua~
today, bored! duduk rumah...xde kerja,
selalu kalau petang2 mcm ni kat kem kitaorang ada riadah..up to us nak main apa, nak jog ke, main bola jaring ke, futsal or apa2 la.
tapi kalau korang tanya apa aku buat, I just sit at the corner of the field...and just buat senaman mulut dengan kawan2..haha
bukan malas punya pasal, cuma that is time to rest. ye la cuba bayangkan aktiviti fizikal dari jam 2 petang sampai jam 4 petang.,mana tak penat, x join riadah pun I still can lost my weight disebabkan aktiviti2 fizikal yang padat...so 3 months there, I say goodbye for 4kg of my calories..^_^

sebenarnya banyak benda nak story mory kat sini..about the day I learn how to swimming at kolam renang san shui resort, my first time trying flying fox..go to kampung tanjung batu for khidmat komuniti..and another else . tapppiii...beta ada masalah dengan keyboard si 'Jack'...certain letter tak dapat berfungsi dengan baik...:'(
ni pun jenuh aku menaip guna on-screen keyboard...dah macam hape da ni.
so, kita tunda la cerita tentang tu, nanti kalau 'Jack' dah dapat keyboard baru, baru la kita cerita kesah tu...sekarang pun malas nak keluar bandar, sebab ayah balik kampung. :( xde sape nak drive, kalau aku drive nanti x pasal2 tr'drift...:D


k la...sampai sini je la aku membebel...penat nak menaip kat screen , da macam main game majong..
k...k...di kesempatan ini juga saya nak ucapkan selamat menyambut ramadhan al-mubarak..puasa jangan ponteng ae...saya pun nak minta maaf kalau saya pernah tersinggung perasaan reader yang pernah membaca blog saya..I just write about my thought..kalau ada salah cakap or bahasa yang kurang menyenangkan..mohon maaf..semoga puasa kita diterima. selamat beribadah buat semua...^_^

Contact Form